Termeni și condiții

Prezentul acord se încheie, indiferent de scopul vizitei, între utilizatorii (atât persoane fizice cât şi cele juridice) site-ului https://tisart.ro şi al subpaginilor acestuia, denumiţi în continuare Utilizator şi https://tisart.ro, având sediu social la adresa: județul Vâlcea, com. Nicolae Bălcescu, sat Mîngureni nr.37.

Se consideră acord acceptat implicit între Utilizator şi https://tisart.ro, vizitarea site-ului https://tisart.ro sau a subpaginilor acestuia.

Conținutul site-ului https://tisart.ro. Drepturi de autor
Scopul https://tisart.ro este de a oferi satisfacţie deplină Utilizatorului prin oferirea produselor de calitate, livrare promptă, comunicare rapidă, amabilitate. Informaţiile de pe https://tisart.ro şi subpaginile acestuia, articole, descrieri, poze, au caracter informativ, sunt valide şi aparţin autorului. Aceste informaţii nu pot fi preluate fără acordul autorului. https://tisart.ro îşi rezervă dreptul de a modifica aceste informaţii fără anunţare prealabilă (poze, descrieri, preţuri şi altele).

Pentru încălcarea drepturilor de autor vă rugăm să faceți o sesizare la adresa de email [email protected]

Utilizatorul are obligaţia de a furniza date corecte şi valide, în special în vederea onorării comenzii acestuia. Utilizatorul are obligaţia să ne comunice în scris imediat orice reclamaţie sau observaţie legate de bunuri sau servicii oferite de https://tisart.ro.

Dacă doriţi să achiziţionaţi produse din acest magazin virtual urmaţi paşii de mai jos:
Navigaţi pe site. Pentru comandă aveţi trei posibilităţi:
a. Înregistraţi-vă pe site şi folosiţi coşul de cumpărături adăugând produse de care aveţi nevoie prin apăsarea butonului: adaugă în coş. Menţionaţi cantitatea dorită.
b. Scrieţi-ne un e-mail pe pagina de contact menţionând codul, denumirea şi cantitatea produselor, cât şi datele Dvs.: nume, prenume, datele firmei – dacă este cazul, adresa de facturare, adresa de livrare, un număr de telefon.
c. Contactaţi-ne telefonic la numărul afişat pe pagina de contact şi să enumeraţi produsele de care aveţi nevoie.
După înregistrarea pe site puteţi naviga printre produsele listate. În partea stângă veţi găsi categoriile.
Dacă doriţi să gasiţi un produs anume, vă puteţi folosi de motorul de căutare pentru magazinul virtual, situat în partea de sus a paginii. Veţi putea adăuga produsul în coş apăsând pe butonul: adaugă în coş, precizând eventual cantitatea dorită.
Apoi veţi avea de ales între a încheia sau a continua cumpărăturile. Dacă optaţi pentru încheierea cumpărăturilor, urmează câţiva paşi de a ne informa despre modalitatea de livrare, cât şi despre datele de livrare. Dacă continuaţi cumpărăturile, produsul ales va rămâne în coşul de cumpărături.
Dacă aveţi întrebări în legatură cu utilizarea webshopului, contactaţi-ne, vă stăm la dispoziţie!

Pentru informaţii legate de livrare şi returnare vizitaţi subpagina: „Livrare şi Returnare”. Acordăm garanţia de returnare de 10 zile lucrătoare la orice produs listat în webshop, cu condiţia ca acesta să fie comunicat în scris înaintea returnării.

Informaţii legate de preţurile produselor şi transportului se găsesc pe https://tisart.ro şi apar de asemenea în formularul de comandă. Aceste sume vor fi confirmate telefonic de către Utilizator la momentul contactării acestuia de către https://tisart.ro. Nu se livrează produsele fără confirmarea Utilizatorului. Plata se face ramburs în momentul ridicării coletului de la poştă sau de la terţi (curierat rapid) sau online prin plata sigură https://www.plationline.ro/.

Vă rugăm citiţi cu atenţie următoarele aspecte privind confidenţialitatea datelor Dumneavoastră de pe https://tisart.ro! Anumite date ajung în posesia noastră fără să vă înregistraţi sau să vă logaţi pe site, este de ajuns o simplă vizită a site-ului. De exemplu: IP-ul Dvs. sau tipul browserului pe care îl folosiţi. Alte date ajung în posesia noastră completând formularele de înregistrare, de comandă, de livrare şi/sau de plată. Utilizatorii/vizitatorii paginii https://tisart.ro/ pun datele lor la dispoziţia noastră de bună voie. Aceste date nu sunt în pericol, nu vor fi divulgate nimănui, în totalitate sau parţial; de aceea vă rugăm să completaţi formularele cu date corecte. Utilizatorii sunt liberi să-şi modifice datele personale de câte ori consideră necesar. https://tisart.ro/ va păstra datele utilizatorilor luând toate măsurile necesare pentru securitatea datelor din punct de vedere etic şi legal, conform legii 677/2001. Părerile şi comentariile publicate pe site nu sunt considerate date ale utilizatorilor sau înregistrări ale acestora. Responsabili pentru aceste pareri şi/sau comentarii sunt numai autorii lor. https://tisart.ro îşi rezervă dreptul de a le modifica sau, în cazuri extreme, să le şteargă. Vizitatorul/utilizatorul va trebui să respecte condiţiile de utilizare ale acestui portal şi al magazinului online.

Obiectivul https://tisart.ro este ca orice problemă sau conflict să fie rezolvate pe cale amiabilă. Dacă acest lucru devine imposibil se vor aplica prevederile legislaţiei româneşti.

×

Cart