Înapoi acasă
Tricouri personalizate Tisart.ro

Salut și bine te-am (re)găsit! 

Dupa cum probabil ai văzut, Tisart.ro (tricouri personalizate)a intrat într-o nouă etapă. Brand-ul a renăscut din cenușă, ca Pheonix-ul drăguț pe care îl vezi sus.

Zâmbește la tine 🙂

Acela e noul nostru logo și da, pasărea chiar poartă un tricou! Și nu orice tricou, chiar în V! Classy. 

Ne-am propus ca în acest articol să-ți facem un tur virtual al website-ului și să împărtășim cu tine ce am adus nou și ce am îmbunătățit pentru ca experiența ta de acum încolo să fie una extraordinară!

Începem *drum roll please*…

  1. Avem aparatură nouă, deci o tehnică de printare super-duper (înainte era doar super)

Sincer îți spunem că durează până la 40 de spălări, indiferent dacă materialul e colorat sau nu. Ca să ne crezi pe cuvânt, oferim garanție!!! 🙂

  1. Ne-am mărit stocul de produse și am adăugat criterii noi

Ce înseamnă asta pentru tine? Poți comanda orice tip de produs după criterii precum: damă sau bărbat, mărimi de la S la XL și nuanțe diversificate. 

De asemenea, ai timp de așteptare mai scurt și o gamă mult mai diversă de produse (vezi următorul punct).

  1. Produse noooooi!

Pe lângă super produsele cu care v-am obișnuit (hanorace și ticouri), avem produse noi, adaptate situației actuale. Ești curios despre ce e vorba? Căni în care să bei ce-ți dorește inima și măști care să te protejeze de virusul al-cărui-nume-nu-trebuie-rostit. 

  1. Tu ești unic, la fel și produsul care ajunge la tine

Începând de ACUM îți poți personaliza produsele, pentru un plus de originalitate și efect. 

Ne dorim ca ceea ce deții să te reprezinte, așadar pune-ți imaginația la treabă și vino cu provocări pentru noi! Imprimăm tricouri, hanorace, căni sau măști.

  1. Retur fără întrebări

Adică tu ne dai produsul înapoi – completezi o cerere online, scrii motivul (ca sa-l avem in vedere și să îmbunătățim), iar noi primim produsul înapoi, fără discuții! 

*Ceea ce terbuie să știi este doar că plata returului se face de către client – dar sperăm la cât mai puține cazuri de acest gen :))

  1. Unde-s mulți, puterea crește

Da, e un insight job însă nu puteam să nu ne lăudăm puțin 🙂

Acum un specialist se ocupă de personalizarea produselor pentru ca tu sa primești exact ceea ce te reprezintă, am schimbat modul de livrare ca tu să ai o experiență mai plăcută și pornim tare cu o comunicare fresh și cool în online. #BraceYourself

 

Și cu asta, am terminat turul virtual – deocamdată. 

Să știi doar că am studiat atent tot procesul Tisart.ro de până acum, tot feedback-ul primit de la clienți, toate procesele și produsele și am REVENIT de 99 + 1 ori mai buni! 

Și e doar începutul – te invităm să ne urmărești pe Facebook și Instagram (dacă nu o faci deja) și să fii alături de noi în această nouă aventură marca Tisart.ro

P.S: Ce părere ai de noul website? Lasă-ne un comentariu cu feedback-ul tău și primești 10% reducere la prima comadă! 🙂 Cool, nu?

Lasă un comentariu